Samen naar succes

Onze wijnen in je bedrijf helpen jouw doelen te behalen

Gastronomie

Een prachtig product

Wijn, een bijzonder en mooi product dat volgens ons met volle teugen genoten moet worden. Bij Biodivino streven we naar de beste wijnen van de beste makers, zoals wijn ooit bedoeld is. Duurzame productie, geworteld in de wijngaard, vormt de basis van onze selectie. 

Focus op gastronomie

Waarom kiezen voor Biodivino? Onze wijnen belichamen hoge kwaliteit met een eigenheid die zich onderscheidt. Klasse, spanning en avontuur leiden onze zoektocht, gericht op de gastronomie. Wij selecteren wijnen met elegantie, frisheid en balans, waardoor ze gerechten ondersteunen in plaats van overheersen. Perfect voor food pairing.

Duurzame Wijnervaring


Bij ons staat duurzame wijn niet alleen voor bewust drinken, maar ook voor beter drinken. Wij hechten waarde aan het prachtige natuurproduct wijn en de ambachtelijke processen die eraan voorafgaan. Biodivino draagt graag bij aan het verduurzamen van de branche, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de wijnen. Een win-win situatie!

Proef en laat je verrassen


Onze wijnen worden gemaakt met diepgaand respect voor de omgeving, waarbij druiven en terroir optimaal tot hun recht komen. Verder kijkend dan biologische of biodynamische keurmerken, presenteren wij een selectie van de mooiste, puurste wijnen die duurzaam zijn geproduceerd, met een visie op de toekomst. Stap in de wereld van duurzame wijn en laat je verrassen!

Onze krachten

 

  • Prachtige zuivere wijnen met eigenheid en karakter.
  • Persoonlijk en kundig contact.
  • Unieke wijndomeinen die het verhaal vertellen.
  • Ontzorging; wij staan klaar om te helpen.
  • Maatwerk en proeverijen volledig afgestemd op jouw wensen.
  • Foodpairing advies van amuse tot en met friandises.

Waar de kunst van prachtige wijn samensmelt met de verfijning van de topgastronomie

Neem vrijblijvend contact op:

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.