Onze visie

Biodivino is in 2019 opgezet vanuit de visie dat wijn een ontzettend bijzonder en mooi product is. Een prachtig product zelfs, waar je volgens ons met volle teugen van moet kunnen genieten. Maar dan wel bewust, je mag er best even bij stil staan wat er in je glas zit.

De beste wijnen van de beste makers, dat is wat we je willen brengen. Wijn zoals het ooit bedoeld is. Duurzame productie, werken in de wijngaard. Dat proef je!

Daar komt nog iets bij kijken: meer en meer landbouwgrond wordt uitgebuit en is na een aantal jaar gebruik dood. Dit versnelt de kap van regenwoud en er moet écht iets gebeuren om dit tegen te gaan. Bij duurzame landbouw wordt er bewuster omgegaan met het land, voor ons de landbouw van de toekomst.

Vanuit de passie voor wijn worden de mooiste wijnen geselecteerd. Deze wijnen worden bij kleine en grote wijnboeren ingekocht, waar wij langdurige relaties aan gaan met de gepassioneerde wijnmakers. Zo werken wij mee aan hun duurzaamheidsdoelen.

Biodivino wil een steentje bijdragen aan het verduurzamen van de wijnbranche. Tegelijkertijd willen we jou de beste en lekkerste wijnen brengen, win-win dus!