Passie voor duurzame wijn en bio wijn. Duurzame bio producent, bio wijn biologische wijn. Duurzame wijnen, onze best verkopende selectie. Biologische bio wijn. Passie voor duurzame wijn.

Een beetje over ons...

Proef je mee?
Passie voor duurzame wijn

Duurzame wijn, wat houdt dat in? Voor ons is dat toch wel het bewuste drinken. Bewuster drinken, dat betekent ook beter drinken. Wijn is een prachtig product waar je volgens ons altijd even stil bij mag staan. Een prachtig natuurproduct met een prachtige ambacht die eraan vooraf gaat.

Wat maakt ons uniek?

Wijnen van hoge kwaliteit met eigenheid, daar gaan we voor. Klasse, spanning en avontuur is waar we naar op zoek gaan in onze zoektocht om jou te brengen wat je wil.

Kijk op klimaat

Zoveel wijnen, zoveel keurmerken. Of het nou biologisch, biodynamisch of natuurwijn is, uitgangspunt is dat het goed moet zijn. Weten wat jouw keuze voor impact kan hebben op het klimaat?

Passie voor duurzame wijn. Biologische wijn bio wijn, eigenaar Luuk van Diermen Biodivino. Duurzaam drinken is lekkerder drinken. bio wijn, natuurwijn, biologische wijn, natuurlijke wijn
Wie zijn wij?

Biodivino is in 2020 begonnen door Luuk van Diermen en Marrie de Priester vanuit de visie dat wijn een ontzettend bijzonder en mooi product is. Een prachtig product zelfs, waar je volgens ons met volle teugen van moet kunnen genieten. Maar dan wel bewust, je mag er best even bij stil staan wat er in je glas zit. Na jaren in alle vormen van horeca actief geweest te zijn hebben wij affiniteit met deze branche en weten we keer op keer de juiste wijnen voor de gelegenheid te vinden.

De beste wijnen van de beste makers, dat is wat we je willen brengen. Wijn zoals het ooit bedoeld is. Duurzame productie, werken in de wijngaard. Dat proef je!

Daar komt nog iets bij kijken: meer en meer landbouwgrond wordt uitgebuit en is na een aantal jaar gebruik dood. Dit versnelt de kap van regenwoud en er moet écht iets gebeuren om dit tegen te gaan. Bij duurzame landbouw wordt er bewuster omgegaan met het land, voor ons de landbouw van de toekomst.

Vanuit de passie voor wijn worden de mooiste wijnen geselecteerd. Deze wijnen worden bij kleine en grote wijnboeren ingekocht, waar wij langdurige relaties aan gaan met de gepassioneerde wijnmakers. Zo werken wij mee aan hun duurzaamheidsdoelen.

Biodivino wil een steentje bijdragen aan het verduurzamen van de wijnbranche. Tegelijkertijd willen we jou de beste en lekkerste wijnen brengen, win-win dus!