Beaujolais, moulin-a-vent. Passie voor duurzame wijn en bio wijn. Duurzame bio producent, bio wijn biologische wijn. Duurzame wijnen, onze best verkopende selectie. Biologische bio wijn. Met een passie voor duurzame wijn.

Passie voor duurzame wijn

Duurzame wijn, wat betekent dat eigenlijk voor ons? Voor ons staat duurzame wijn gelijk aan bewust genieten. Het bewuster genieten van wijn betekent ook het beter waarderen ervan. Wijn is voor ons niet zomaar een drankje; het is een prachtig product dat altijd een moment van reflectie verdient. Het is een schitterend natuurlijk voortbrengsel met een ambachtelijk proces dat eraan voorafgaat, iets waar we graag even bij stilstaan.
Passie voor duurzame wijn! Heerlijke witte wijn in een glas. Deze wijn is duurzaam en lekker. Van wijn moet je genieten, maar als het duurzaam kan dan is dat helemaal mooi!

Wat maakt ons uniek?

Wijnen van hoge kwaliteit met eigenheid, daar gaan we voor. Klasse, spanning en avontuur is waar we naar op zoek gaan in onze zoektocht om jou te brengen wat je wil.

Kijk op klimaat

Zoveel wijnen, zoveel keurmerken. Of het nou biologisch, biodynamisch of natuurwijn is, uitgangspunt is dat het goed moet zijn. Weten wat jouw keuze voor impact kan hebben op het klimaat?

Over Biodivino

Onze visie

In een wereld waar culinaire verfijning hand in hand gaat met onvergetelijke ervaringen, willen wij, het team van Biodivino, een bijdrage leveren aan die magie door middel van wijn. Wij begrijpen de kracht van deze verfijnde drank, die niet alleen een smaakvolle dimensie toevoegt aan elk gerecht, maar ook de sfeer in een restaurant naar een hoger niveau tilt. Bij Biodivino zijn we gepassioneerd over het selecteren van wijnen van topkwaliteit, die niet alleen heerlijk zijn, maar ook op een duurzame wijze worden geproduceerd.

Onze reis begon in 2019 met een diepgewortelde toewijding om iets goeds te doen voor onze planeet en duurzame landbouwpraktijken te bevorderen. We erkennen de uitdagingen van de uitputting van landbouwgrond en streven naar een toekomst waarin bewuste landbouw de norm is. Met een diepe liefde voor wijn en een uitgebreide kennis van specifieke wijnregio's selecteren we zorgvuldig de mooiste en meest duurzame wijnen. Daarnaast bouwen we betekenisvolle relaties op met gepassioneerde wijnmakers die dezelfde waarden delen.

Biodivino gaat verder dan alleen duurzaamheid; we richten ons op de ondersteuning van zowel opkomend talent als gevestigde namen in de wijnwereld. We geloven in de synergie van innovatie en traditie, wat resulteert in een diverse collectie wijnen. Hierbij omarmen we de creativiteit van nieuwkomers en koesteren we de ervaring van doorgewinterde wijnmakers.

Ontdek bij Biodivino een zorgvuldig samengestelde selectie wijnen die niet alleen de smaakpapillen strelen, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst. Samen heffen we het glas op een wereld waarin genieten van heerlijke wijn samengaat met verantwoordelijkheid voor onze planeet.

 

Instagram

Volg ons op Instagram en Tiktok voor leuke en informatieve content